18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Casa Pariurilor Bonus De Bun Venit: revizuire pentru aprilie 2024

Revizuit pe

Validat pe

12 apr. 2024

2.500 rotiri – 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown
Romania

Valabil în

Romania
Mergi la Casa Pariurilor
  • Selecție mare de jocuri
  • Website-ul se incarca rapid
  • Live stream disponibil
18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 15 zile de la înregistrare. După 15 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Rulajul bonusurilor este de x5 suma câștigului obținut în urma utilizării Rotirilor. Bonusurile au termen de acceptare și utilizare 1 zi (24h) de la acordare, în cazul în care termenul nu este îndeplinit, rotirile și/sau balanța bonus supusă rulajului vor expira și vor fi anulate din contul tău. Termeni și Condiții.

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România, iar acum îți oferă Casa Pariurilor bonus de bun venit. Înregistrează-ți un cont pe Cazino și primești 2.500 rotiri bonus de bun venit. Pentru a fi eligibil să primești Casa Pariurilor bonusuri trebuie să îndeplinești termenii și condițiile. Continuați să citiți pentru a afla toate informațiile relevante despre revendicarea acestei oferte.

Casa Pariurilor Bonus

18+. Toate bonusurile pot fi obținute în maximum 15 zile de la înregistrare. După 15 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. Rulajul bonusurilor este de x5 suma câștigului obținut în urma utilizării Rotirilor. Bonusurile au termen de acceptare și utilizare 1 zi (24h) de la acordare, în cazul în care termenul nu este îndeplinit, rotirile și/sau balanța bonus supusă rulajului vor expira și vor fi anulate din contul tău. Termeni și Condiții.

Casa Pariurilor Bonus: 2.500 rotiri – 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown

Casa Pariurilor bonus îi premiază pe jucătorii care își deschid un cont nou pe Cazino cu 2.500 rotiri bonus de bun venit. Deschide-ți un cont și activează-ți și tu bonusul de bun venit.

În tabelul de mai jos poți să vezi toate detaliile despre bonus de bun venit.

Casa Pariurilor Bonus de bun venit:2.500 rotiri – 2.200 rotiri la depunere + 10 rotiri / zi timp de 30 zile la Shining Crown
Condiții generale de acordare a bonusului:Să ai peste 18 ai, Să îți înregistrezi un cont pe Casa Pariurilor, Să fii rezident în România, Să efectuezi o primă depunere
Depozit minim:50 de Lei
Cerințe de rulare:5x
Casa Pariurilor bonusuri fără depunere:Acest bonus NU este bonus fără depunere

Casa Pariurilor Bonus – Termeni și Condiții

Pentru a-ți putea înregistra un cont pe Casa Pariurilor și a-ți activa bonusul de bun venit, trebuie să indeplinesti toți termenii și toate condițiile. În lista de mai jos vei putea vedea care sunt aceștia:

Procesul De Înregistrare Pe Casa Pariurilor Cazino

Dacă aveți deja un cont la Casa Pariurilor, încercați bonusul nostru de bun venit eFortuna.

Jocuri Casa Pariurilor Cazino

Casa Pariurilor pune la dispoziția jucătorilor peste 100 de jocuri din cele mai variate categorii: slots, jocuri cu jackpot, jocuri live cu dealeri reali, ruletă și poker.

Pentru a juca jocurile Casa Pariurilor ai nevoie de un cont de jucător, înregistrat pe casapariurilor.ro.

Pe casapariurilor.ro găsești următoarea selectie de jocuri:

Jocuri Casa Pariurilor Cazino

Alte Casa Pariurilor Bonusuri

Casa Pariurilor le oferă jucătorilor care își deschid un cont nou pe Casa Pariurilor un bonus de bun venit. Casa Pariurilor oferta de bun venit reprezintă un bonus de 321 Rotiri la jocul Better Wilds.

Pentru a putea activa acest bonus trebuie să îndeplinești termenii și condițiile. Iată care sunt aceștia:

Casa Pariurilor Live

Casa Pariurilor are și o secțiune de jocuri live în care jucătorii pot juca ruletă, blackjack și poker live cu dealeri reali.

Pentru a putea accesa secțiunea cazino live, jucătorii trebuie să aibă un cont activ. Aceasta secțiune poate fi accesată și de pe Casa Pariurilor apk.

Casa Pariurilor live Cazino oferă jucătorilor acces la următoarele jocuri live:

Dacă doriți să explorați mai multe bonusuri de bun venit, încercați recenzia noastră Betfair de bun venit.

Casa Pariurilor Aplicație

Casa Pariurilor le oferă celor jucători posibilitatea de a juca jocurile lor preferate de Cazino de oriunde s-ar afla. Prin aplicația pentru telefonul mobil, jucătorii pot accesa toate jocurile de cazino disponibile, inclusiv Casa Pariurilor Live.

Casa Pariurilor apk este disponibilă pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS, cu ar fi: tabletă, telefon etc. Poți descărca Casa Pariurilor apk de pe Google Play și / sau de pe App Store.

Casa Pariurilor Metode De Plată

Casa Pariurilor pune la dispoziția jucătorilor o gamă variată de metode de plată:

Casa Pariurilor Contact

Dacă ai nevoie de ajutor cu bonus, îți poți crea un cont nou, apoi poți intra pe secțiunea Casa Pariurilor contact și poți lua legatura cu operatorul.

Poți accesa Casa Pariurilor contact prin următoarele metode:

Casa Pariurilor FAQ

Afla răspunsul la întrebarea ta mult mai rapid consultand întrebările adresate frecvent de alți jucători.

Bonusul de bun venit este o ofertă promoțională pe care casa de pariuri o face pentru noii săi membri. Oferta constă în primirea unui anumit procent din valoarea primului depozit, până la o sumă maximă.

Depozitul minim necesar pentru a activa bonusul de bun venit este de 20 de Lei.

Pentru a înregistra un cont, trebuie să accesezi site-ul casapariurilor.ro și să apeși butonul „Înregistrare” din colțul din dreapta sus al ecranului. Apoi, completează formularul de înscriere cu datele tale personale.

Nu, pentru a primi bonusul de bun venit trebuie să efectuezi o depunere.

Casa Pariurilor Bonus Concluzie


Casa Pariurilor este una din cele mai populare platforme de pariuri și jocuri de cazino din România.

Iar dacă arunci o privire pe oferta celor de la Casa Pariurilor nu este greu să înțelegi de ce. Aceștia oferă jucătorilor posibilitatea să parieze pe o selecție mare de evenimente sportive să joace peste 100 de jocuri de cazino sau chiar să joace la loto.

Website-ul operatorului se mișcă repede, iar procesul de înregistrare a unui cont Casa Pariurilor este ușor și intuitiv.

Dacă ți-a plăcut această recenzie, poți verifica recenzia noastră Winner pentru mai multe oferte de bun venit.

Casa Pariurilor Pros și Cons

În tabelul de mai jos poți vedea lucrurile pozitive și cele negative despre Casa Pariurilor.

  • Ai o selecție mare de jocuri
  • Website-ul se incarca rapid
  • Ai acces la live stream
  • Puține metode plată
  • Puține metode de contact