18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial

Casa Pariurilor bonus de bun venit noiembrie 2023

Revizuit pe

Validat pe

30 nov. 2023

Până la 2.100 RON Bonus + 500 Rotiri la Shining Crown
Romania

Valabil în

Romania
Mergi la Casa Pariurilor
  • Selecție mare de jocuri
  • Website-ul se incarca rapid
  • Live stream disponibil
18+| Depunere minimă: 20 lei, rulaj bonus x40. Rotiri Gratuite: rulaj x5, valabile 5 zile. Primele 3 bonusuri expiră în 20 zile de la înregistrare. Bonus Extra după verificarea contului în 30 zile. Aplicabil doar la jocurile de tip Slot. Valabil pentru jucători 18+ pe www.casapariurilor.ro de la 18.09.2023. Ofertă unică la primele 3 depuneri și la verificarea contului.

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România, iar acum îți oferă Casa Pariurilor bonus de bun venit. Înregistrează-ți un cont pe Cazino și primești 2100 de Lei bonus de bun venit bani de show în direct cazinou. Pentru a fi eligibil să primești Casa Pariurilor bonusuri trebuie să îndeplinești termenii și condițiile.

Casa Pariurilor bonus de bun venit

18+| Depunere minimă: 20 lei, rulaj bonus x40. Rotiri Gratuite: rulaj x5, valabile 5 zile. Primele 3 bonusuri expiră în 20 zile de la înregistrare. Bonus Extra după verificarea contului în 30 zile. Aplicabil doar la jocurile de tip Slot. Valabil pentru jucători 18+ pe www.casapariurilor.ro de la 18.09.2023. Ofertă unică la primele 3 depuneri și la verificarea contului.

Casa Pariurilor Bonus de bun venit

Casa Pariurilor bonus îi premiază pe jucătorii care își deschid un cont nou pe Cazino cu 1500 de Lei bonus de bun venit bani de show în direct cazinou. Deschide-ți un cont și activează-ți și tu bonusul de bun venit.

În tabelul de mai jos poți să vezi toate detaliile despre bonus de bun venit.

Casa Pariurilor Bonus de bun venit:Până la 2.100 RON Bonus + 500 Rotiri la Shining Crown
Condiții generale de acordare a bonusului:Să ai peste 18 ai, Să îți înregistrezi un cont pe Casa Pariurilor, Să fii rezident în România, Să efectuezi o primă depunere
Depozit minim:20 de Lei
Cerințe de rulare:40x
Casa Pariurilor bonusuri fără depunere:Acest bonus NU este bonus fără depunere

Casa Pariurilor noua oferta exclusiva de cazino:

Casa Pariurilor
18+| Exclusiv pentru jucătorii noi. Bonusurile valabile pentru primele 3 depuneri (minim 50 lei). Rulajul x5 pentru retragerea câștigurilor din Rotiri. Utilizabile doar la Shining Crown. Depunerile trebuie rulate o dată pe sloturi pentru retragere. Bonusul se acordă o singură dată la primele 3 depuneri.

Casa Pariurilor Bonus – Termeni și Condiții

Pentru a-ți putea înregistra un cont pe Casa Pariurilor și a-ți activa bonusul de bun venit, trebuie să indeplinesti toți termenii și toate condițiile. În lista de mai jos vei putea vedea care sunt aceștia:

Procesul De Înregistrare Pe Casa Pariurilor Cazino

Jocuri Casa Pariurilor Cazino

Casa Pariurilor pune la dispoziția jucătorilor peste 100 de jocuri din cele mai variate categorii: slots, jocuri cu jackpot, jocuri live cu dealeri reali, ruletă și poker.

Pentru a juca jocurile Casa Pariurilor ai nevoie de un cont de jucător, înregistrat pe casapariurilor.ro.

Pe casapariurilor.ro găsești următoarea selectie de jocuri:

Jocuri Casa Pariurilor Cazino

Alte Casa Pariurilor bonusuri

Casa Pariurilor le oferă jucătorilor care își deschid un cont nou pe Casa Pariurilor un bonus de bun venit. Casa Pariurilor oferta de bun venit reprezintă un bonus de 321 Rotiri la jocul Better Wilds.

Pentru a putea activa acest bonus trebuie să îndeplinești termenii și condițiile. Iată care sunt aceștia:

Casa Pariurilor live

Casa Pariurilor are și o secțiune de jocuri live în care jucătorii pot juca ruletă, blackjack și poker live cu dealeri reali.

Pentru a putea accesa secțiunea cazino live, jucătorii trebuie să aibă un cont activ. Aceasta secțiune poate fi accesată și de pe Casa Pariurilor apk.

Casa Pariurilor live Cazino oferă jucătorilor acces la următoarele jocuri live:

Casa Pariurilor aplicație

Casa Pariurilor le oferă celor jucători posibilitatea de a juca jocurile lor preferate de Cazino de oriunde s-ar afla. Prin aplicația pentru telefonul mobil, jucătorii pot accesa toate jocurile de cazino disponibile, inclusiv Casa Pariurilor Live.

Casa Pariurilor apk este disponibilă pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS, cu ar fi: tabletă, telefon etc. Poți descărca Casa Pariurilor apk de pe Google Play și / sau de pe App Store.

Casa Pariurilor Metode De Plată

Casa Pariurilor pune la dispoziția jucătorilor o gamă variată de metode de plată:

Casa Pariurilor contact

Dacă ai nevoie de ajutor cu bonus, îți poți crea un cont nou, apoi poți intra pe secțiunea Casa Pariurilor contact și poți lua legatura cu operatorul.

Poți accesa Casa Pariurilor contact prin următoarele metode:

Casa Pariurilor FAQ

Afla răspunsul la întrebarea ta mult mai rapid consultand întrebările adresate frecvent de alți jucători.

Bonusul de bun venit este o ofertă promoțională pe care casa de pariuri o face pentru noii săi membri. Oferta constă în primirea unui anumit procent din valoarea primului depozit, până la o sumă maximă.

Depozitul minim necesar pentru a activa bonusul de bun venit este de 20 de Lei.

Pentru a înregistra un cont, trebuie să accesezi site-ul casapariurilor.ro și să apeși butonul „Înregistrare” din colțul din dreapta sus al ecranului. Apoi, completează formularul de înscriere cu datele tale personale.

Nu, pentru a primi bonusul de bun venit trebuie să efectuezi o depunere.

Concluzie


Casa Pariurilor este una din cele mai populare platforme de pariuri și jocuri de cazino din România.

Iar dacă arunci o privire pe oferta celor de la Casa Pariurilor nu este greu să înțelegi de ce. Aceștia oferă jucătorilor posibilitatea să parieze pe o selecție mare de evenimente sportive să joace peste 100 de jocuri de cazino sau chiar să joace la loto.

Website-ul operatorului se mișcă repede, iar procesul de înregistrare a unui cont Casa Pariurilor este ușor și intuitiv.

Casa Pariurilor pros și cons

În tabelul de mai jos poți vedea lucrurile pozitive și cele negative despre Casa Pariurilor.

  • Ai o selecție mare de jocuri
  • Website-ul se incarca rapid
  • Ai acces la live stream
  • Puține metode plată
  • Puține metode de contact
Dacă ți-a placut această recenzie, te invit să citești și despre alte cazinouri:
Citește recenzia eFortuna
Citește recenzia Betfair
Citește recenzia Winner